Banner-productie
Productie
Banner-mobiliteit
Banner-bebouwing
Banner-industrie
previous arrow
next arrow

WCL-launch event registratie

Hoe geven we de energietransitie in de Euregio vorm met behulp van duurzame waterstof? Tijdens dit event op vrijdag 21 oktober op de Brightlands Chemelot campus in Geleen vertellen diverse sprekers uit binnen- en buitenland over de kansen van waterstof voor tal van partijen in de Euregio in het algemeen en Nederlands-Limburg in het bijzonder. In de ochtend zoomen we in op Nederlands-Limburg en komen de belangen en kansen voor bedrijven, overheden, kennisinstellingen en burgerinitiatieven aan bod. Het is tevens de lancering van Waterstof Coalitie Limburg. We gaan in op de volgende vragen: – Hoe en wanneer is duurzame waterstof relevant voor genoemde groepen? – Hoe kunnen bedrijven, overheden, kennisinstellingen en burgers samen de energietransitie in Limburg vormgeven met behulp van duurzame waterstof? – Wat zijn de eerste ervaringen van bedrijven en andere organisaties die er al mee bezig zijn? – Hoe kunnen interessante initiatieven gefinancierd worden?

Na de lunch zoomen we uit naar de Euregio en ligt de focus op de kansen specifiek voor het bedrijfsleven. We gaan in op het Interreg project EMR Hydrogen Booster en brengen de waterstofprojecten onder de aandacht waarop bedrijven kunnen intekenen. Ook is het mogelijk nader kennis te maken met de waterstof spelers in de Euregio.

Gelieve niet nogmaals registreren voor het ochtendprogramma indien de registratie al volbracht is op de Eventbrite pagina van EMR-H2B!

    *=verplicht