Banner-productie
Productie
Banner-mobiliteit
Banner-bebouwing
Banner-industrie
previous arrow
next arrow
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groene waterstof: Agendavorming onder onzekerheid

april 13, 2023 @ 09:00 - 12:00

Gratis

We willen u graag uitnodigen voor het WCL Event Groene waterstof: Agendavorming onder onzekerheid. Het event zal plaatsvinden in het Gouvernement te Maastricht op donderdag 13 april van 09:00 – 12:00.Tijdens dit eerste Waterstof event hoopt WCL u te informeren over de ontwikkelingen op gebied van Groene waterstof binnen de gemeentes in Limburg en hoe hiermee om te gaan.

Het programma: 

  • 08:45 Ontvangst met koffie
  • 09:00 Start
  • 09:15 Deel 1. Ontwikkeling van een Besluitvormingskader (en Handelingsperspectieven) aan de hand van de energie ladder.
  • 09:45 Break out. Hoe ga je als gemeente om met de de vraagstukken die er liggen op gebied van energietransitie en groene waterstof?
  • 10:45 Deel 2. Case uit de industrie: De Ameland case – Velen van ons kennen Ameland als een prachtig vakantie-eiland. Enige jaren geleden stond de Gemeente Ameland echter voor dezelfde impactvolle en complexe uitdaging als veel andere gemeenten in Nederland. Hoe moeten we de gemeente verduurzamen in het zicht van de grote onzekerheden die op ons afkomen? En is daar een rol voor groene waterstof? Een aantal jaren, ervaringen en inzichten verder heeft de gemeente een aantal “next practices” ontwikkeld , ook wel eens de “Ameland-aanpak” genoemd. Jacob Dijkstra, nauw betrokken bij het programma, deelt en bediscussieerd deze inzichten en praktijken graag met u
  • 11:30 Deel 3. What’s next?
  • 12:00 Netwerk lunch gezamenlijk met het Symposium kernenergie SMR event.

Handig om te wetenHet event vindt plaats in het Gouvernement te Maastricht. Limburglaan 10 6229 GA Randwyck-Maastricht. Het Gouvernement is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Parkeren is alleen mogelijk op het parkeerdek. Vanwege het beperkt aantal plaatsen kunnen wij bezoekers geen parkeerplaats garanderen.

We horen bij uw aanmelding graag of u wilt deelnemen aan de netwerk lunch. Neemt u deel aan het Symposium kernenergie SMR event + netwerklunch wat ‘s middags plaats vindt? Dan hoeft u zich niet nogmaals aan te melden voor de lunch. We kijken ernaar uit u te ontvangen op 13 april.

Gegevens

Datum:
april 13, 2023
Tijd:
09:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Site:
www.waterstofcoalitielimburg.nl

Organisator

WCL
Telefoon
+31 77 206 66 02
E-mail
info@waterstofcoalitielimburg.nl

Locatie

Gouvernement
Limburglaan 10
Randwyck-Maastricht, Limburg 6229 GA Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31 77 206 66 02