Banner-productie
Productie
Banner-mobiliteit
Banner-bebouwing
Banner-industrie
previous arrow
next arrow
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Officieel openingsevent WCL

oktober 21, 2022 @ 09:30 - 13:00

DIT EVENEMENT IS AL GEWEEST KLIK HIER VOOR DE PRESENTATIES EN FOTO’S

De officiële opening van de Waterstof Coalitie Limburg zal plaatsvinden op vrijdagochtend 21 oktober op de Brightlands Chemelot campus in Geleen. Tijdens deze ochtend vertellen diverse sprekers over de kansen van waterstof binnen de energietransitie voor tal van partijen in het Nederlands-Limburg en de verbinding van Limburg met de rest van Nederland en de Euregio. Bovendien zullen er interactieve workshops georganiseerd worden waarbij uw mening ontzettend belangrijk is. In de ochtend zoomen we in op Nederlands-Limburg en komen de belangen en kansen voor bedrijven, overheden, kennisinstellingen en burgerinitiatieven aan bod.

We gaan in op de volgende vragen:

  • Hoe en wanneer is duurzame waterstof relevant voor genoemde groepen?
  • Hoe kunnen bedrijven, overheden, kennisinstellingen en burgers samen de energietransitie in Limburg vormgeven met behulp van duurzame waterstof?
  • Wat zijn de eerste ervaringen van bedrijven en andere organisaties die er al mee bezig zijn?
  • Hoe kunnen interessante initiatieven gefinancierd worden?

Tussen de programmaonderdelen en aan het einde van ons programma is er ook de mogelijkheid om uitleg te krijgen over een waterstofauto op locatie door één van onze experts. Nog niet enthousiast genoeg? U kunt ook zelf waterstof produceren en daardoor meer te weten komen over de productie en het gebruik van waterstof!

3 dagen voor het event krijgt u een mail van de Chemelot Campus met een korte vragenlijst en een geluidstest (ca 5 minuten )  Wanneer u die gevolgd hebt , krijgt u automatisch een QR code waarmee u het terrein op kunt . U kunt parkeren onder het eventgebouw

Gegevens

Datum:
oktober 21, 2022
Tijd:
09:30 - 13:00

Locatie

Chemelot
Urmonderbaan 22, Gate 2
Geleen, Limburg 6167 RD Nederland
+ Google Maps