Banner-productie
Productie
Banner-mobiliteit
Banner-bebouwing
Banner-industrie
previous arrow
next arrow

Academie

De Energietransitie-Academie

De energietransitie evolueert snel en wordt complexer, met toenemende verwevenheid met andere transities zoals de overgang naar een circulaire economie. Er ontstaan zowel nieuwe uitdagingen als best practices die het delen waard zijn. Deze behoefte aan kennis geldt voor zowel bestaande als nieuwe energieprofessionals, zowel intern als extern.

Diverse partijen hebben de intentie uitgesproken om gezamenlijk energieprofessionals bij overheden, bedrijven en de actieve burgerij op te leiden voor succesvol werk aan het Limburgse energiesysteem van de toekomst en het behalen van energietransitiedoelen.

Hiertoe wordt een “Energietransitie-Academie” opgericht, een samenwerking tussen Limburgse kennisinstellingen, bedrijven en overheden. Voordat de academie wordt opgeschaald, zal een pilotproject de haalbaarheid en effectiviteit van deze samenwerking evalueren.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de Energietransitie Academie door het onderstaande formulier in te vullen. Zodra het curriculum gereed is, komt er ook een registratiemogelijkheid op de website voor deelname aan masterclasses.

    *=verplicht